Ga verder naar de inhoud

Dit was International Repair Day 2021

26 oktober 2021

Op 16 oktober was het International Repair Day, een dag waar wereldwijd herstel in de spotlight gezet werd. In Roeselare kon je proeven van verschillende repair activiteiten in RSL Op Post.

Sharepair news

Op zaterdag 16 oktober stond in Roeselare alles in het teken van repareren. In RSL Op Post kon je kennismaken met de verschillende herstelinitiatieven uit Roeselare, meedoen met repair challenges, ontdekken hoe nieuwe technieken als 3D printing ingezet kunnen worden in het herstel proces, en praktische workshops volgen.

Repair&Share was van de partij om hun Recht op Repareren campagne te promoten. Met straffe feiten en cijfers, de snelste repair quiz en andere challenges kon je alles te weten komen over het belang van repareren. Ook het repair café was op post, bezoekers konden met hun defecte toestellen langskomen en deze samen met een vrijwillige hersteller proberen repareren.

👏 Dank aan alle aanwezigen voor deze geslaagde 1e editie! 👏Meer herstelnieuws

2023 was weer een succesvol hersteljaar en ook 2024 heeft heel wat herstel in petto!

2023 was weer een succesvol hersteljaar en ook 2024 heeft heel wat herstel in petto!

05/01/24
Heb je nog zaken die hersteld moeten worden. Ook in 2024 blijven we herstellen. Je kan hier onze kalender terugvinden.
WijkRepair sintjozef zoekt kandidaat herstellers!

WijkRepair sintjozef zoekt kandidaat herstellers!

05/06/23

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben jij iemand die zelf graag toestellen van anderen herstelt? Benieuwd of je die defecte boormachine, stofzuiger of laptop zelf kan herstellen? Aarzel dan niet om je bij het repair café aan te melden!

Expo "Mooi Stuk" te gast in RSL Op Post

Expo "Mooi Stuk" te gast in RSL Op Post

05/10/22

Bezoek de herstel Expo "Mooi Stuk" van 10 tot eind oktober in RSL Op Post en ga mee op ontdekkingsreis in de gedachtegang van een hersteller.