Ga verder naar de inhoud

Teleshop Roeselare: de charmantste herstelwinkel voor multimedia en elektronica

Ine Pertry 24/04/23

In Roeselare vind je heel wat professionele herstelwinkels, maar geen enkele is zo charmant als Teleshop. Ontdek deze hotspot in de Noordstraat. Tussen de gezellige, welgeordende chaos kan je er terecht voor herstellingen van multimedia en de aankoop van vintage-elektro.

Inwoners van Roeselare kennen misschien wel de charmante teleshop van Hans Bruynooghe. In dit kleine, ordelijk volgestampte winkeltje in de Noordstraat kan je terecht voor herstellingen van multimedia en elektronica. Vraag je Hans wat hij binnen dat genre zoal repareert dan antwoord hij resoluut: "Eigenlijk alles". De herstelcommunity uit Roeselare weet dan ook maar al te goed dat Hans een topper is in zijn vak.

Ordelijk volgepropt

Een teleshop mag dan misschien niet echt gezellig klinken, Hans creëerde toch een charmant plekje. Alle muren worden ingenomen door schappen en panelen, waarop een eindeloze collectie onderdelen en gereedschap ligt. Noem het eerder ordelijk volgepropt dan rommelig. Neus je er even rond, dan word je zo terug gekatapulteerd in de tijd. Er heerst zo'n sfeertje dat je ook op de zolder van je grootouders kan terugvinden, de geur van oud gebouw en oma's zeep incluis. En dat in de meest positieve zin.

Naast de herstellingen verkoopt Teleshop Roeselare ook zorgvuldig gerestaureerde vintage-elektronica. Denk oude platenspelers en muziekboxen. Klinkt als muziek in de oren? Dan moet je er zeker eens langsgaan.

Teleshop1 Teleshop1

Ine Pertry

Meer herstelverhalen

We engageren, restaureren, herwaarderen, repareren

We engageren, restaureren, herwaarderen, repareren

Ine Pertry - 27/01/24
Naar aanleiding van het Repair Café dat op 3 februari doorgaat in de Broedersschool in Roeselare delen de voorzitter, secretaris en…
2023 was weer een succesvol hersteljaar en ook 2024 heeft weer heel wat herstel in petto!

2023 was weer een succesvol hersteljaar en ook 2024 heeft weer heel wat herstel in petto!

Ine Pertry - 05/01/24
Heb je nog zaken die hersteld moeten worden. Ook in 2024 blijven we herstellen. Je kan hier onze kalender terugvinden.
Word herstelheld met deze vier tips

Word herstelheld met deze vier tips

Ine Pertry - 05/06/23
Gooi jij (te) snel weg? Er al eens aan gedacht om de handen uit de mouwen te steken en zelf kapotte zaken te herstellen? Wij zetten je op…