Ga verder naar de inhoud

Op toer met je oude spullen

Ine Pertry 13/03/23

De lente loert om de hoek. Naast vlinders, bloesems en ochtendzon wil dat maar één ding zeggen: lenteschoonmaak! Is je zolder volgestampt met oud kinderspeelgoed? Zitten er in je keukenlades meer kapotte toestellen dan werkende? Of is je tuinhuis een kerkhof van werktuigen geworden? Dankzij onze herstelroute blaas je oude toestellen een nieuw leven in en doe je je portemonnee en het milieu een groot plezier!

Repair map

Op zoek naar een Roeselaarse hersteller om jouw defect apparaat te herstellen? Wil je weten of er een repair café in de buurt wordt georganiseerd? Benieuwd waar in Roeselare het makerslab en de repairhub te vinden zijn?

> Neem een kijkje op onze Roeselaarse herstelkaart.

We lichten enkele herstellers eruit op onze herstelroute.

Deforce: voor je keukenmachines

Professioneel advies, snelle service en een eigen hersteldienst zijn het stokpaardje van Deforce Elektro. Voor een herstelling van je keuken- en badkamerapparaten ben je bij hen dus aan het juiste adres.

Godshuislaan 19

IT Held: voor je computers

Voor elk computergerelateerd probleem kan je terecht bij IT Held. Een scherm met zwarte vlekken, een kapot toetsenbord of een laptop vol virussen hoef je dus niet weg te gooien. Extra interessant: IT Held helpt je ook bij het recupereren van verloren data.

Gitsestraat 114

123FIX: voor je smartphone

123FIX is gespecialiseerd in het herstellen van je smartphone, laptop, tablet en zelfs smartwatch. Snelle, kwalitatieve en betaalbare reparaties gegarandeerd. Heb je je oude toestellen echt niet meer nodig? 123FIX recycleert ze voor je.

Iepersestraat 389

Wobemec: voor je tuinmachines

Het is weer tijd om je tuinmachines uit hun winterslaap te halen. Heeft je grasmaaier het ondertussen begeven? Bij Wobemec kan je elke tuinmachine laten herstellen met originele wisselstukken.

Diksmuidsesteenweg 624a

Recyclagepark

Kreeg je slecht nieuws bij een van de herstellers? Maak dan op het einde van de herstelroute zeker nog een stop bij het recylagepark.

Oostnieuwkerksesteenweg 121

MAA herstelroute MG 2656 MAA herstelroute MG 2656

Ine Pertry

Meer herstelverhalen

We engageren, restaureren, herwaarderen, repareren

We engageren, restaureren, herwaarderen, repareren

Ine Pertry - 27/01/24
Naar aanleiding van het Repair Café dat op 3 februari doorgaat in de Broedersschool in Roeselare delen de voorzitter, secretaris en…
2023 was weer een succesvol hersteljaar en ook 2024 heeft weer heel wat herstel in petto!

2023 was weer een succesvol hersteljaar en ook 2024 heeft weer heel wat herstel in petto!

Ine Pertry - 05/01/24
Heb je nog zaken die hersteld moeten worden. Ook in 2024 blijven we herstellen. Je kan hier onze kalender terugvinden.
Word herstelheld met deze vier tips

Word herstelheld met deze vier tips

Ine Pertry - 05/06/23
Gooi jij (te) snel weg? Er al eens aan gedacht om de handen uit de mouwen te steken en zelf kapotte zaken te herstellen? Wij zetten je op…